Internetbieden
Onze veilingen zijn live te volgen via internet. U kunt ook bieden via internet. Zo hebben kopers de keus om naar de veilingzaal te gaan of via het internet mee te bieden op de te veilen objecten.
Iedereen kan de veiling via internet volgen. Als iemand wil meebieden via internet moet hij zich vooraf via een notaris als potentiele bieder laten registreren en een borgsom storten van 1% van het maximaal te bieden bedrag. Meer informatie over het internetbieden vindt u op deze site onder de button INTERNETBIEDEN.
De Stichting Notariële Vastgoedveiling Midden- en West-brabant, de organisator van de veilingen, verwacht met de introductie van het internetbieden, veilingen voor een grotere doelgroep, met name particulieren, toegankelijk worden.


Eén gezamenlijke regionale veiling
De “Stichting Notariële Vastgoedveiling Midden- en West-Brabant” wil een effectieve organisatie van veilingen en openbare inschrijvingen door notariskantoren in Midden- en West-Brabant realiseren. Hiertoe worden de veilingen op vaste momenten en een vaste plaats georganiseerd. Het grote voordeel hiervan is dat veilingen kunnen worden gebundeld waardoor meer publiek wordt getrokken. Een veiling met meerdere objecten is immers aantrekkelijker voor het publiek. De voordelen voor de participerende kantoren zijn vooral gelegen in het gezamenlijk huren van zaal en afslager, gezamenlijke advertenties en het gebruik van één internettoepassing.
Bovendien wordt het organisatorisch (voorbereidend) deel van de veiling door De Stichting geregeld, waardoor de participerende kantoren worden ontlast.

Verantwoordelijkheid bij individuele notaris
De “Stichting Notariële Vastgoedveiling Midden- en West-Brabant” is initiatiefnemer van de regioveiling. Onder de verantwoordelijkheid van deze stichting wordt een aantal operationele zaken geregeld. De verantwoordelijkheid voor iedere individuele veiling ligt bij de notaris die het betreffende object veilt. Deze notaris staat vermeld bij de specifieke veilinggegevens op deze site. Dat zijn dus doorgaans verschillende notarissen.

Aankomende regioveilingen

Nieuwsbrief

Abonneer u op onze gratis nieuwsbrief. Hiermee blijft u op de hoogte van onze veilingen.